Wat als printbeton verzakt?

In sommige uitzonderlijke gevallen verzakt printbeton. Dit ligt dan vooral aan de slappe ondergrond. Gelukkig hebben wij hier een oplossing voor. Wij kunnen verzakte en scheefliggende printbetonplaten namelijk moeiteloos corrigeren en terugbrengen naar het oorspronkelijke niveau. Dit doen we door gebruik te maken van schuimbeton.

Slappe grond

Veel Nederlanders hebben last van een bodemverzakking in de tuin. Slappe bodem kan leiden tot een bodemdaling variërend tussen 0,5 en 2 cm per jaar. Als de bodem te slap is, kan bestrating met een te hoog gewicht hierdoor gemakkelijk wegzakken. En als op die bodem zand ligt is er bovendien een grote kans dat dit zand wegspoelt. Daardoor kan de grond nog meer gaan verzakken. En met de grond verzakt dan ook uw terras of oprit mee. Maar gelukkig hebben wij een methode in huis om uw grond weer op peil te krijgen. De oplossing voor dit probleem? Schuimbeton.

Schuimbeton onder printbeton

Wat als printbeton verzakt

Schuimbeton als oplossing voor verzakking

Hoe gaan we te werk? Door schuimbeton direct onder de betonvloer te injecteren, 'liften' we verzakte en verzwakte vloeren weer omhoog. De volumevergroting van het schuimbeton drukt de verzakte vloer van onder af weer terug naar de oorspronkelijke positie. Met deze techniek is het mogelijk vloeren en constructies met gewichten tot 50 ton per m² omhoog te brengen. Ook bewegende en instabiele vloerdelen en dilatatievoegen kunnen met deze techniek worden gelift. Schuimbeton is snel te storten en goed betaalbaar.

Als de uw terras of oprit te veel is beschadigd kunt u atijd nog kiezen om het zand onder uw tuin af te graven en dit te vervangen door schuimbeton. Hier bovenop legt u vervolgens een nieuwe printbetonplaat.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het product schuimbeton? Neem een kijkje op schuimbeton.info. Hier vindt u heel veel achtergrondinformatie over schuimbeton, en de verschillende manieren waarop het kan worden gebruikt. U kunt uw vragen natuurlijk ook altijd direct aan ons stellen. Vul hiervoor ons contactformulier in of bel met 085-4846144. Wij beantwoorden graag al uw vragen.