Printbeton zelf maken KLIK HIER

Uitgebreide doe het zelf betonnen terras uitleg , zowel gepolierd beton als de natuursteen print betonnen terras.

Printbeton zelf maken

Printbeton zelf maken

Printbeton zelf maken

De mogelijkheden van een terras van beton zijn zo divers dat er eigenlijk alles mogelijk is. Er zijn gladde uitvoeringen , de zogenaamde gevlinderde industriële betonvloer , deze betonvloer kunnen we bijvoorbeeld eruit laten zien als een blauwe Belgische hardsteen . als u liever wat meer structuur wilt kunnen we printbeton of stempelbeton aanbieden in verschillende kleuren en patronen. Hiermee kunnen we met beton vele natuursteen terrassen  namaken.

Dit zijn strakke modern uitziende terrassen van beton , uit een stuk gemaakt en later eventueel een tegel motief in gezaagd. Zagen of deliteren moet bij een terras van beton bijna altijd gebeuren. Dit noodzakelijk kwaad kunnen we perfect integreren met het design van het betonnen terras. De vloer word op de aangegeven plekken 1/3 van de vloerdikte ingezaagd. De schijnvoegen worden enkel esthetisch gemaakt en zijn niet dieper dan 1 cm. Wilt u een terras in kleur dan hebben we een grote kleurenkeuze. Niet alleen maar lichtgrijs , middengrijs en donkergrijs maar ook zeer mooie beige – taupe achtige kleuren. Kleuren zijn bij beton altijd indicatief.

Deze terrassen hebben veel meer structuur en lijken op een natuursteen terras. De keuze in natuurlijke kleuren is zeer groot door het gebruik van 2 of zelfs meer kleuren hebben deze vloeren een zeer natuurlijk uiterlijk en door de epoxy sealer heel vlek resistent. Moderne grijze kleuren geven het terras een modern uiterlijk. De bruine kleuren geven meer een mediterraan gevoel. Zo kan dezelfde print bij ieder project een andere uitstraling hebben. Uitvoering kan vanaf een afgereden zandbedding helemaal door ons uitgevoerd worden. ook kunnen de voorbereidingen door uw aannemer of uzelf gedaan worden. Folie wapening en plankje aan de zijkant is niet zo heel moeilijk.