Woonbeton ook Printbeton

Gevlinderde printbetonvloer in de woonkamer

Een Woonbeton vloer komt ook in de woonkamer mooi tot zijn recht wanneer de overige elementen van de inrichting goed aansluiten bij het materiaal. Printbeton heeft een industriële uitstraling die goed gecombineerd kan worden met natuurlijke materialen zoals hout, linnen, katoen, bamboe en glas. Op de foto,s zie je hoe de combinatie van beton met hout en glas voor een modern interieur zorgt.

Printbeton het nieuwe Woonbeton

Zoekt u een fraaie, slijtvaste en natuurlijk ogende print vloerafwerking die in allerlei kleuren en oppervlaktestructuren is aan te brengen? Dan is printbeton als woonbeton zeker een doordachte en duurzame keuze. Printbeton is een 7 à 15 cm dikke cementgebonden betonvloer die op elke stevige ondergrond kan worden aangebracht en een zeer authentieke uitstraling heeft. Het bestaat uit een mix van cement, pigmenten, water en mineralen en is dus ook een duurzaam milieuvriendelijk product, vooral ook omdat er geen chemische oplosmiddelen in verwerkt zijn. Printbeton als Woonbeton heeft een aantal substantiële voordelen ten opzichte van andere vloerafwerkingen. Het is slijtvast, ondoordringbaar, eenvoudig schoon te houden en geleid ook uitstekend de warmte van vloerverwarming. Ten opzichte van andere soorten vloeren zoals PU-vloeren en epoxyvloeren heeft Printbetonvloer als woonbeton een echte authentieke uitstraling en veel minder een industrieel uiterlijk. Dit is dan ook gelijk de meest gehoorde esthetische reden waarom particulieren en ondernemers voor printbeton kiezen.

Kan Printbeton overal worden toegepast?

Een veelgehoorde klacht van mensen als het over printbetonvloer gaat is dat ze door het spreekwoordelijke ‘wat een boer niet kent eet hij niet’ . Vooral op het internet is er een bonte stoet van adressen ontstaan die beton simpelweg aanprijzen voor allerlei ruimtes en alle ondergronden.

En er zijn ook betonvloerleveranciers op de markt die ‘printbetonvloer’ producten aanprijzen die wij niet specifiek als beton bestempelen. Bij printbeton spreken we over een betonvloer als het gaat om echte cementgebonden vloeren die in een dunne laag over bestaande betonvloeren worden aangelegd is het een gietvloer.  Uitgaande van de eerder genoemde onvolledige informatie over het product op internet, moet u zich dus gedegen laten voorlichten door een ervaren printbeton als woonbeton wij zijn woonbetonspecialist met ruim 25 jaar ervaring in allerlei soorten betonvloeren en/of cementgebonden afwerkingen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een advies op maat.

Woonbeton

Woonbeton

Printbetonvloer focust op woonbeton, maar levert ook andere producten

Naast print-woonbeton leveren wij ook gewoe ruwe betonvloeren, geen beton ciré en kunststof gietvloeren. Een speciaal product binnen ons assortiment is de zogenaamde ‘betonlook gietvloer’ die door zijn matheid meer voldoet aan de wens naar vloerafwerkingen met een authentiek betonuiterlijk vinden ij “NEP”. Deze betonlook gietvloer is evenwel geen cementgebonden vloer zoals woonbeton. Onze focus is de laatste jaren steeds meer komen te liggen op printbeton omdat de vraag vanuit de markt gewoon sterk toenam. Die toename valt goed te verklaren als men bedenkt dat het natuurlijke karakter van woonbeton in combinatie met de hoogwaardige eigenschappen van dit product precies voldoen aan de vraag van woningbezitters. Als consument of ondernemer heeft u bij ons zeer uitgebreide keuze in print-woonbeton kleuren en oppervlaktestructuren.

Bezoek onze woonbeton showroom

Bent u na het lezen van het bovenstaande geïnteresseerd geraakt in onze producten of onze expertise? Bezoek dan onze showroom  Bel voor een afspraak met 0226456040

Betonvloeren

Ben je op zoek naar een onderhoudsvriendelijke vloer met karakter, dan is beton een prima keuze. Betonvloeren zijn verkrijgbaar in diverse kleurtinten en passen perfect bij elke interieurstijl. Op deze site kom je alles te weten over de prijs, mogelijkheden en belangrijke weetjes over betonvloeren.

Soorten betonvloeren & hun prijzen

Een betonvloer kan op verschillende manieren opgebouwd worden. Welk type betonvloer het meest geschikt is voor jouw project hangt af van de vrije opbouwhoogte, doel van de vloer en gewenste afwerking. Een overzicht van alle soorten betonvloeren met hun eigenschappen vind je hier:

Printbeton

Printbeton wordt op dezelfde manier opgebouwd als gepolierde betonvloeren maar de toplaag wordt wel afgewerkt met een andere techniek. Zo ontstaat er een imitatielook van natuursteen, hout, kasseien of klinkers.

Dit type betonvloer is een pak goedkoper dan de materialen die hij nabootst en bovendien ook veel onderhoudsvriendelijker aangezien er geen voegen zijn. Printbeton wordt voornamelijk buiten toegepast bij grotere oppervlakken.