Printbeton prijs

Wat kost printbeton eigenlijk? Printbeton is een prachtig product, waar u ontzettend veel mee kunt doen. Of u nu een print van hout, klinkertjes of toch iets anders wilt, het is allemaal mogelijk met printbeton. Hieronder vertellen wij u het een en ander over de kosten van printbeton. Die lopen namelijk nogal uiteen.

Tegels of printbeton?

De aanschaf van een printbetonvloer is over het algemeen iets duurder dan het aanleggen van bijvoorbeeld een terras van traditionele tegels. Hier kunnen echter wel een aantal kanttekeningen bij worden geplaatst. In de eerste plaats gaat een terras van printbeton langer mee, en blijft langer mooi, dan een terras van echt natuursteen. Het duurt dus een stuk langer voordat uw terras aan vervanging toe is. Daarnaast zijn er veel minder onderhoudskosten aan een terras van printbeton dan een traditioneel terras. Omdat goed aangelegd printbeton niet verzakt, hoeft u niet eens in de zoveel jaar uw terras op te hogen. Dit zijn allemaal kosten die er bij een traditioneel terras nog bijkomen. Ook onkruid krijgt geen kans bij printbeton, en dus hoeft u geen geld (en heel veel moeite!) te besteden aan het wegkrijgen ervan.

Wat kost printbetonWat kost printbeton

De daadwerkelijke prijs van printbeton is van veel verschillende factoren afhankelijk. Gemiddeld betaalt u voor een printbetonvloer een prijs tussen de €40 en €100 per m². De prijs is daarbij sterk afhankelijk van de oppervlakte, afwerking en structuur. Daar komen eventueel nog extra kosten bij wanneer er niveauverschillen gecreëerd of overbrugd moeten worden, door af te wijken van de standaard kleuren of het toevoegen van een beschermlaag. Als u een exacte prijs wilt weten, kunt u dan ook het beste een vrijblijvende offerte voor printbeton aanvragen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de prijs van printbeton of heeft u andere vragen, neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen. Vul ons contactformulier in, of bel met 085-4846144.